Wij houden van transparantie en duidelijkheid en dragen dit ook uit op onze website. We hebben voor u enkele vragen en antwoorden opgesteld. Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn dan is er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen via onze contactpagina.

Hoe werkt het?

De meeste mensen vragen zich af hoe onze service werkt. U kan via de diverse contactformulieren op onze website een offerteaanvraag doen voor een bepaalde klus. Het is bij de offerteaanvraag van belang dat u alle gegevens correct en volledig invult. Hoe gedetailleerder u de opdrachtbeschrijving invult des te beter een vakman u een offerte kan opstellen. Na uw offerteaanvraag ontvangt u binnen enkele werkdagen tot maximaal 6 prijsoffertes van verschillende bedrijven uit uw streek. Deze offertes kan u gaan vergelijken op prijs en aanbod. Zodra u een keuze heeft gemaakt kan u contact opnemen met het bedrijf om de klus uit te laten voeren.

Hoe kunt u besparen?

U kan tot wel 40% besparen door het vergelijken van offertes. Uit onderzoek is gebleken dat de bedrijven uit ons netwerk u vaak een scherpe prijs aanbieden omdat ze weten dat ze met nog enkele andere bedrijven moeten concurreren.

Wat kost het aanvragen van offertes?
Het aanvragen van offertes kost u helemaal niets.
Zitten er verplichtingen aan een offerteaanvraag?
Nee, het aanvragen van een offerte is helemaal vrijblijvend. U kan zelf kiezen welk bedrijf u de klus laat uitvoeren. Zit er niets voor u bij? Dat is geen enkel probleem.
Hoe snel ontvang ik offertes?
Nadat u de offerteaanvraag heeft gedaan ontvangt u normaliter binnen 2 werkdag de offertes.
Ik wil mijn telefoonnummer/email liever niet invullen, kan dit?
Nee, helaas hebben wij voor de goede verwerking van een offerteaanvraag wel uw telefoonnummer en emailadres nodig.